Coach Loes

Over Marloes

Coach Loes Hengelo

Ik ben Marloes, getrouwd en moeder van een gevoelige en (daad)krachtige zoon (2016). Ik ben invoelend, oprecht en zet graag een stapje extra.

Er écht, vol aandacht, er voor een ander kunnen zijn… daar gaat mijn innerlijke vuurtje harder van branden. Door allerlei gebeurtenissen de afgelopen jaren ben ik van richting veranderd in mijn carrière en doe ik nu wat het beste bij mij past.

Ik heb mijn Hbo diploma’s behaald in hele rationele richtingen en nadat ik moeder werd kwam er een ruimte voor een andere kant in mij. Ik heb de opleiding tot kleurcoach gevolgd (hoe kleur gebruikt kan worden voor persoonlijke ontwikkeling), deed een reikicursus, deed de opleiding tot kindercoach bij de Magie van Kindercoaching en startte mijn selfcare webshop Miracle Monday.

Ik hoop dat op een dag een afspraak maken bij een coach net zo gewoon is als naar de kapper gaan, het boeken van een afspraak bij de fysio of een dagje naar de sauna.

Dat jij nu op mijn website bent betekent dat je ergens tegenaan loopt in je leven. En dat is al stap één, om je te beseffen dat er iets is wat je anders wilt of graag zou zien.

Verschillende gebeurtenissen de laatste jaren hebben mij niet alleen doen beseffen wat ik te doen heb in dit leven, maar mij ook klaargemaakt om er nu voor jou te zijn. Coaching is voor mij een tijdje met je meelopen wanneer het zelf even niet lukt. En ik heb er alle vertrouwen in dat de antwoorden al aanwezig zijn maar dat het soms even niet te zien is.

Ik help dit graag (weer) zichtbaar te maken zodat verder groeien met een vernieuwde balans mogelijk is. Afhankelijk van de wens die je hebt komen er vragen aan de orde.  Soms is het al fijn om gewoon even je verhaal te doen. Ik ben er voor jou.

Groet,
Marloes

Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.

– Brene Brown