Coach Loes

Kleurcoaching

Coaching Hengelo Marloes Walter-Eulderink

Jezelf ontmoeten in plaats van tegenkomen....

Dat is wat kleur voor je kan doen!

Wat jij draagt en wat er in jouw kledingkast hangt is een blauwdruk van hoe je op dit moment in het leven staat. Jouw kleding heeft dus ook een schat aan informatie en als je het leuk vindt kan ik je helpen dat leren lezen.

Voor wie:

  • Als je jezelf verdieping cadeau wilt doen
  • Wanneer je voelt dat de dingen even wat minder stromen
  • Inzicht wilt krijgen in waarom je doet zoals je doet
  • Een lichtje schijnen op dat wat aandacht vraagt
  • Grip wilt krijgen op bepaalde aspecten in je leven
  • Voor als je het op jouw eigen wijze wilt doen
  • en hier gereedschap voor wilt hebben

 

Onbewust kies je je kleding uit en draag je waar je op dat moment comfortabel in voelt. Misschien zijn dat hele andere tinten dan je een paar jaar geleden droeg. Of is er één kleur die overheerst. Of er hangt iets achterin de kast dat je eerst nog met veel plezier droeg.

Het gaat er hier niet om wat jouw mooi staat of wat bij je past, maar wat die kleding jou te vertellen heeft.

Jouw kleding vertelt jouw verhaal

Coach Hengelo Marloes Walter_Eulderink
Coach Hengelo Marloes Walter-Eulderink

Een kleursessie is als de discodip op je ijsje.

Ook lekker zonder, maar zonniger, knapperiger, kleurrijker, avontuurlijker en spannender mét.

Wat houdt een kleursessie in?

In een kleursessie bespreken we jouw kledingkast. Je beantwoordt vragen, hebt tijd voor jezelf, denkt na over dingen die zo vanzelfsprekend zijn en verrast en verwonderd jezelf. Je gaat geïnspireerd naar huis. Samen bepalen we kleuren die jou kunnen helpen bij dat wat je wilt realiseren of in beweging zetten en hoe je daar praktisch resultaat mee behaalt. En ik weet zeker dat je thuis direct op zoek gaat naar die kleur die nu het meeste voor je kan betekenen.

De sessie duurt ca. 1,5 uur en bedraagt € 75,-. Afspreken in Hengelo of een online sessie is mogelijk!

Stel je vragen gerust via info@coachloes.nl of neemt contact op voor een afspraak.

E-book: ontdek de kracht van kleur & laat kleur voor je werken

Download het e-book en ontdek de kracht van kleur. Met handig invulblad. Kleur is overal en beïnvloedt onbewust jouw gedachten en emoties.

Hoe gaaf is het dat kleur de hele dag al om jou heen aanwezig is? je hoeft alleen maar te ontdekken wat kleur jou vertelt. Meer weten?

Download het e-book.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voor- en achternaam
Over Marloes Walter-Eulderink Coach Loes

Hoe ik kleur voor me liet werken

Een aantal jaren geleden moest ik gesprekken voeren waar ik me ontzettend onveilig voelde. Ik wilde assertief zijn en me niet door de meerderheid aan de overkant van de tafel omver laten blazen. Het ging over mij dus ik voelde me ontzettend kwetsbaar. Emoties kwamen opzetten en als dat gebeurt kom ik nooit zo goed uit mijn woorden. Aan het einde stond ik met 1-0 achter.

In de tussentijd won ik een training kleurcoaching. Alsof het zo moest zijn. Daar leerde ik over de betekenis van kleuren en hoe je die voor jezelf kunt laten werken.

Het volgende gesprek ging ik veel bewuster aan. Ondanks dat ik me als een gladiator voelde die naar de arena moest stond ik er wel. Ik had mijn kleding bewust uitgezocht, in kleuren waarvan ik wist dat de eigenschappen mij konden helpen. In mijn zak een passende edelsteen en hup daar ging ik.

Mijn gevoel was anders, mijn uitstraling was anders en stond er steviger. Ik was zelfverzekerder, meer geaard en klaar om in gesprek te gaan. Zo kun je spelen met uitdagingen. Want je hebt de tools om de dingen anders aan te gaan..

She leaves a little confetti every wheren she goes