Coach Loes

Coaching

Coaching begint voor mij met...

de kracht van hardop. Vertel je verhaal. Herken je dat je in je eigen hoofd soms oneindige rondjes blijft lopen, zo ingesleten dat je het gevoel krijgt vast te zitten?

Ik creëer alle ruimte voor jou om je verhaal hardop te kunnen doen. Ik luister naar jou zonder oordeel. Alles mag er zijn. Vaak wanneer je je verhaal hardop doet, beginnen er al dingen te verschuiven.

Je krijgt overzicht, dingen vallen op hun plek of doordat je het hardop zegt weet je pas wat er écht speelde of waarom het zo van belang voor je is. Ik bied een professioneel luisterend oor en creëer ruimte voor jouw verhaal.

Als coach ben ik even te gast in jouw leven. Dus we zullen ook kijken wat bij jou past en wat voor jou werkt. Natuurlijk mag het een beetje schuren, daarin ligt wat mij betreft de meeste beweging besloten. Coaching is 1 op 1. Na het vertellen van jouw verhaal brengen we in kaart wat je graag zou willen. Samen ontdekken we wat daar voor nodig is.

Coach Loes Hengelo buiten

Werkwijze

Je kunt bij mij terecht voor:

Coaching met Hartritme (gesprekstool met bord en kaartjes, en geeft precies weer wat er onbewust bij jou speelt).

Tafelopstellingen met natuurvoorwerpen, poppetjes of opstellingskaarten. Als je een situatie buiten jezelf, met een beetje afstand, voor je opstelt dan lukt het gemakkelijker om het hele plaatje te zien. En vallen de dingen zo op hun plek.

Visualisaties, praktische bewustwordingsoefeningen. Zo vaak zien we de dingen als hopeloos, terwijl je als je er naar kijkt toch veel dingen al in gang hebt gezet. Je bent je er niet bewust van tot je ze in beeld brengt. Ook in visualisaties is symboliek en wat zich verder aandient zo van belang bij het bepalen van jouw koers.

Kleurcoaching op basis van kleurenpsychologie, de kleuren die je kiest weten vaak nog eerder hoe het met je is dan jij zelf. Ze geven een prachtig inzicht en kunnen jou ook helpen stappen te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een analyse van jouw kledingkast, hier hangen de kleuren die je zelf hebt uitgekozen in tegenstelling tot vaak je interieur.

Creatieve coaching met bijvoorbeeld potloden of verf. Het gaat er dan niet om dat je iets moois maakt. Laat je andere hersenhelft, jouw gevoelskant wat meer spreken. Soms is dat makkelijker door te creëren.

Heb je vragen over de coaching, de werkvormen of twijfel je of het iets voor je is? Met een gratis telefonische kennismaking (of met zoom) kun je kijken of het klikt en of je je op je gemak voelt. Ook ik zal aangeven of ik je kan helpen met jouw vraag en eventueel doorverwijzen. Voel je vrij om even contact op te nemen.

Een afspraak maken bij een coach zou net zo gewoon moeten zijn als een afspraak bij de kapper of schoonheidsspecialist

Ervaringen van anderen

Witte bloemen bij review Coach Loes

Ervaring van Anne

Daarnaast ook een coachsessie bij coach Loes gedaan. Dit is echt een aanrader. Marloes luistert zonder oordeel, stelt de juiste vragen en maakt het beeldend door het gebruik van kaartjes en ander materiaal, ze laat je een nieuwe kijk ontdekken op je vraagstuk. Heel vertrouwelijk, verhelderend en vooral toegankelijke sfeer. Haar praktijkruimte is warm en gezellig.

— Anne

Ervaring van Belle

Ik heb Marloes als een betrokken en warme coach ervaren. Mijn sessies bij haar waren verhelderend en verrijkend. Ze liet mij in mijn eigen tempo tot de inzichten komen die ik nodig had. Ze stelde vanuit oprechte aandachtige aanwezigheid vragen en reikte oefeningen aan waardoor mijn proces mij helder werd. Vanuit die inzichten konden we kijken naar hoe ik een en ander praktisch kan vormgeven. Heel waardevol.

bokeh stipjes bij review Coach Loes
Witte bloemen bij review Coach Loes

Ervaring van Wilma

Gaaf hoe Marloes me op een rustige, geïnteresseerde en ruimtegevende manier vragen stelde. Ook al kenden we elkaar nog niet, er ontstonden bij mij inzichten nav figuren, symbolen of poppetjes omdat Marloes me aanraadde die er zelf op gevoel bij te pakken. Ik ontdekte hoe ik dingen waar ik van ‘aan’ ga ook kan gebruiken als breekijzer om mijn blokkades en worsteling anders te benaderen. Dankjewel Marloes, doordat je er was en vragen stelde en stil was en mij ruimte gaf, doe ik weer een grote stap vooruit.

— Wilma

Mini coaching kaartlegging

Maak je geen zorgen. ook als het onstuimig wordt. En alles in en om je heen verwaait. 
Wat deert het dat kaarsen flakkeren en doven.
We hebben een vuursteen en een vonk. Diep in ons verborgen, sluimerend.

Gottfrid van Eck (Vrij naar Rumi)