Coach Loes

Coaching

Coaching begint voor mij met...

de kracht van hardop. Vertel je verhaal. Herken je dat je in je eigen hoofd soms oneindige rondjes blijft lopen, zo ingesleten dat je het gevoel krijgt vast te zitten?

Ik creëer alle ruimte voor jou om je verhaal hardop te kunnen doen. Ik luister naar jou zonder oordeel. Alles mag er zijn. Vaak wanneer je je verhaal hardop doet, beginnen er al dingen te verschuiven.

Je krijgt overzicht, dingen vallen op hun plek of doordat je het hardop zegt weet je pas wat er écht speelde of waarom het zo van belang voor je is. Ik bied een professioneel luisterend oor en creëer ruimte voor jouw verhaal.

De kracht van hardop 

uitspreken 

coaching hengelo marloes walter-eulderink

Maak verbinding met je gevoel

Verbinding maken met jezelf of met de ander kan best spannend zijn. Sommige mensen weten jou in vuur en vlam te zetten. Of je hebt kinderen die jou altijd net in dat ene stukje weten te raken. Misschien is het je baas, of een ouder die wat in beweging zet.  Iets in jou herkent een pijnlijk stuk. Om een je eentje te verbinden met dat wat jou raakt is best heel moeilijk. Zeker als je gemakkelijk rationele verklaringen zoekt. Samen kunnen we kijken wat jij nodig hebt om minder last te hebben van deze situaties en/of hoe je weer verder kunt.

Een afspraak maken bij een coach zou net zo gewoon moeten zijn als een afspraak bij de kapper of schoonheidsspecialist

Verschuif wat niet meer dient

Misschien ontdekt je wel dat het helemaal prima is zoals het is. En kun je met nieuwe inzichten de situatie accepteren en relaxter weer verder. 

Misschien wil je het begrijpen, iets veranderen of in gang zetten. Samen kunnen we bepalen wat een eerste haalbare stap kan zijn.

Afhankelijk van jouw verhaal, jouw wens of verlangen kunnen we gebruik maken van visualisaties, creativiteit, tafelopstellingen etc. Volledig afgestemd op jou.

Maak je geen zorgen. ook als het onstuimig wordt. En alles in en om je heen verwaait. 
Wat deert het dat kaarsen flakkeren en doven.
We hebben een vuursteen en een vonk. Diep in ons verborgen, sluimerend.

Gottfrid van Eck (Vrij naar Rumi)

Jouw aangewakkerde vuurtje

Je mag trots zijn op jezelf. Je hebt de kracht gevonden om jezelf coaching cadeau te doen. Je hebt commitment getoond en hebt gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling.  Je bent niet gestopt, ondanks dat het soms moeilijk was. 

Van een klein vlammetje is jouw innerlijke vuurtje nu flink aan het branden. 

Ervaringen van anderen

Ervaring van Anne

Daarnaast ook een coachsessie bij coach Loes gedaan. Dit is echt een aanrader. Marloes luistert zonder oordeel, stelt de juiste vragen en maakt het beeldend door het gebruik van kaartjes en ander materiaal, ze laat je een nieuwe kijk ontdekken op je vraagstuk. Heel vertrouwelijk, verhelderend en vooral toegankelijke sfeer. Haar praktijkruimte is warm en gezellig.

— Anne

Ervaring van Belle

Ik heb Marloes als een betrokken en warme coach ervaren. Mijn sessies bij haar waren verhelderend en verrijkend. Ze liet mij in mijn eigen tempo tot de inzichten komen die ik nodig had. Ze stelde vanuit oprechte aandachtige aanwezigheid vragen en reikte oefeningen aan waardoor mijn proces mij helder werd. Vanuit die inzichten konden we kijken naar hoe ik een en ander praktisch kan vormgeven. Heel waardevol.

Ervaring van Wilma

Gaaf hoe Marloes me op een rustige, geïnteresseerde en ruimtegevende manier vragen stelde. Ook al kenden we elkaar nog niet, er ontstonden bij mij inzichten nav figuren, symbolen of poppetjes omdat Marloes me aanraadde die er zelf op gevoel bij te pakken. Ik ontdekte hoe ik dingen waar ik van ‘aan’ ga ook kan gebruiken als breekijzer om mijn blokkades en worsteling anders te benaderen. Dankjewel Marloes, doordat je er was en vragen stelde en stil was en mij ruimte gaf, doe ik weer een grote stap vooruit.

— Wilma

Coaching is voor mij...

I don’t want to fix you.

I don’t want to give you answers.

I don’t want to impress you.

I don’t want you to change.

I only want to meet you,

Exactly as you are, beyond your stories

Your hopes and dreams, your games,

Your masks, here and now.

If you feel confused, feel confused now.

If you feel frightened,

Feel frightened now.

If you are bored, let’s get bored together.

If you are burning with rage,

let’s burn together a while

And see what happens

I want to meet whats really here.

Perhaps, then,

Great change is possible.

Jeff Foster