Coach Loes

Over Marloes Coach Loes


Over Marloes

coach / echtgenote / moeder / Sterrenbeeld Leeuw / creatief / fan van Duitsland en wandelt daar graag / solo reis Schotland / sensitief / nuchter / Twents / snel overzicht / altijd aan het ontdekken en leren / rijdt in Fiat500 / houdt erg van Wasgij legpuzzels / 

Ik ben Marloes,

getrouwd en moeder van een gevoelige en (daad)krachtige zoon (2016). Ik ben invoelend, oprecht en zet graag een stapje extra.

Er écht, vol aandacht, er voor een ander kunnen zijn… daar gaat mijn vuurtje harder van branden. Onze samenleving kan soms best individueel zijn, druk druk druk of met veel aandacht die naar digitale zaken gaan. 

In al dat geraas en omgevingsgeluid is het soms lastig om stil te staan bij wat jij wilt. Of de signalen op te pikken die je lijf je geeft. Gewoon doorzetten, niet zeuren, doe maar gewoon. Als je dat gewend bent is het niet zo vanzelfsprekend om hierover te praten of er iets aan te doen.

Ik hoop dat op een dag een afspraak maken bij een coach net zo gewoon is als naar de kapper gaan, het boeken van een afspraak bij de fysio of een dagje naar de sauna.

Dat jij nu op mijn website bent betekent dat je ergens tegenaan loopt in je leven. En dat is al stap één, om je te beseffen dat er iets is wat je anders wilt of graag zou zien.

Coaching is voor mij een tijdje met je meelopen wanneer het zelf even niet lukt. En ik heb er alle vertrouwen in dat de antwoorden al aanwezig zijn maar dat het soms even niet te zien is.

Ik help dit graag (weer) zichtbaar te maken zodat verder groeien met een vernieuwde balans mogelijk is.  Soms is het al fijn om gewoon even je verhaal te doen. Ik ben er voor jou.

Groet,
Marloes

Coach Loes Hengelo
Marloes Walter Eulderink schommel in Hengelo

Hoe ik van ambtenaar coach werd

In mijn tijd als ambtenaar vond ik het steeds vervelender dat klanten de instantie en wet- en regelgeving afkeurden. Het waren vaak geen leuke gesprekken en ik kon niet echt op een fijne manier van dienst zijn. Toen mijn zoontje geboren werd kwam ik in contact met meer dienstverlenende beroepen.

Toen mijn man een epileptische aanval kreeg in zijn bijzijn en bang was geworden voor z’n vader wisten we dat we hier iets mee moesten. Met 2,5 jaar is praten een beetje lastig maar via een kindercoach kregen wij voldoende tips en inzichten hoe we de band weer konden herstellen en de angst een plekje konden geven.

Wat een mooi beroep dacht ik nog. Maar ik liet het rusten.

Tot ik een prijs won bij een kleurcoach. Ik leerde alles over de invloed van kleur en hoe kleur de hele dag door onze gedachten en gevoelens beïnvloedt. Zo interessant! Er ging een wereld voor mij open en ik schreef mij in voor de opleiding tot kleurcoach.

De ambtenarij bleek echt geen match meer met mij. Ik was zelf ook teveel veranderd en wilde andere dingen leren. Na een grondige oriëntatie schreef ik mij in mijn de Magie van Kindercoaching. Hier leerde ik op mijn gevoel en intuïtie vertrouwen, leerde ik mezelf veel beter kennen en ervoer ik de stevigheid die nodig is om jezelf te kunnen zijn. Hier haalde ik mijn papieren tot ouder/opvoeder/kindercoach.

Aan het begin van mijn carrière behaalde ik mijn hbo diploma’s in meer rationele richtingen. Wil je meer weten over de opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd, vraag het dan gerust.

Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.

– Brene Brown