Coach Loes

Zomerprogramma

Jouw Kleurrijke Zomer

Jouw Kleurrijke Zomer - Coach Loes - Marloes Walter-Eulderink

Colour is a power which directly influences the soul
Wassily Kandinksy

Herken jij dit?

Je voelt je beetje gestresst bij het snel vorderende voorjaar, door alle vrije dagen die er waren en de zomervakantie die alweer in zicht komt. Het grote agendapuzzelen gaat weer beginnen, ook al heb je wat opvangdagen.

Daar gaat jouw ritme en me-time.

Je zou dolgraag óók in deze weken tijd voor jezelf vinden, je fit voelen en de extra tijd en het extra licht ook een beetje voor jezelf gebruiken. Maar hoe?

Nieuwsgierigheid brengt je waar je met weten nooit komt 

Hoe zou het zijn als...

je één uurtje per week écht tijd voor jezelf kunt vinden? Niet alleen fijn voor jou, maar je hele omgeving profiteert als jij lekker in je vel zit. Ik ga je helpen om die tijd vrij te maken en jezelf beter te leren kennen door je met kleur bezig te laten zijn. Hierdoor hou je grip, laad je jezelf op en zet je jezelf op nummer 1.

There is a shade of red for every woman - Audrey Hepburn

Ik doe dit omdat...

ik weet hoe makkelijk het is om altijd eerst voor een ander te zorgen en dan geen tijd of energie over te houden voor jezelf.

Sinds ik moeder ben van een ondernemende jongen die graag kwebbelt, (eindeloos ideeën heeft en al van z’n geboorte weinig slaapt) moet ik er echt bewust voor kiezen om mijn eigen tijd in te plannen.

En dat ging echt niet meteen van een leien dakje.

Ik heb de afgelopen jaren zelf ook vaak ergens aan meegedaan en die stok achter de deur én onderdeel te zijn van een groep medecursisten hielpen mij altijd goed!

En omdat kleur overal is, maar je je vaak niet bewust bent van het effect van kleur en hoe je daarmee kunt spelen en kunt inzetten voor jouw eigen selfcare. De kennis die ik opdeed in mijn opleidingen tot kleurcoach deel ik graag met jou.

pexels-nubia-navarro-(nubikini)-386000

Waarom met kleur?

Kleur is altijd en overal aanwezig en beïnvloedt onze gedachten en gevoelens. Alleen ben je je er daar niet zo bewust van! Wat zou je allemaal niet kunnen ontdekken als je hier bewust mee aan de slag gaat. Zo maak je een mooie reis van hoofd naar hart, van buiten naar binnen. Kleur is overal en dat maakt het laagdrempelig om er creatief en intuïtief mee aan de slag te gaan.

Kleur maakt zichtbaar, ondertitelt gevoelens en gedachten en is de hele dag al om je heen. Hoe fijn klinkt dat? 

Wat gaan we doen:

Wekelijks valt er een mail op jouw digitale deurmat. Met daarin de kleur van die week. Dat is de kleur waar we die week op focussen! De ene week ga je creatief aan de slag en maakt een collage, de andere week ben je buiten en maak je een natuurmandalaatje, je krijgt vragen waar je mee aan de slag kunt en wie weet bak je wel een blauwe taart.

Je bent er zelf mee bezig, als je zover bent en zin hebt kun je het met de groep delen en inzichten krijgen van de anderen. Je mag het altijd met mij delen. En je zult zien dat die kleur de hele week met je meeloopt. Ook wanneer je chagrijnig wordt van een bepaalde kleur dan heeft die tint een boodschap voor je en dat kunnen we samen bespreken. Je krijgt inzichten, wordt geactiveerd, enthousiast en ziet allerlei mogelijkheden om kleur voor jou te laten werken én samen mee te werken.

Kleur zendt constant boodschappen naar jou.
Bewust of onbewust.

 • Een rood stoplicht is wachten.
 • Een gele post-it herinnert
 • Alle sappige groene blaadjes buiten geven jou energie en zin om dingen te ondernemen
 • Maar die ene broek die maar achterin de kast blijft liggen vertelt ook iets.
 • Net als jouw dochter die opeens alleen nog maar zwart wil dragen
 • Of die ene tint die je opeens zo prachtig mooi vindt en overal ziet.

Ik denk niet dat ik hier veel tijd voor heb...?

Met een uurtje per week kom je al een heel eind. Je krijgt een mail met een opdracht en je kunt meteen aan de slag zonder lang te hoeven voorbereiden etc. Ben jij iemand die enorm kan genieten van uitjes met je gezin of met vrienden, maar daarna behoefte hebt om bij te komen? Dan kan iets in je eentje doen, zeker wanneer het offline en ‘iets met je handen doen’ is je enorm opkikkeren en opladen. Als je verplichtingen hebt kijk dan of je het misschien samen kunt doen met je kind of degene waar je voor zorgt. Jij weet het beste of je tijd wil vrijmaken hiervoor. Ik kan je wel zeggen dan het vaak verslavend werkt. Ken je dat wanneer je bezig bent met een nieuwe auto? En dat je dat type  wat je op het oog hebt opeens overal ziet werken? Zo gaat dat met kleur ook ;-).

Wat houdt het zomerprogramma in?

 • 8 weken lang

  In Jouw Kleurrijke Zomer dompel je je 8 weken lang onder in de wondere wereld van kleur. Je leert jezelf beter kennen, bent creatief bezig en daardoor héél anders dan anders. Je ervaart weer hoe het is om je te verwonderen tijdens de opdrachtjes die je helemaal op jouw eigen wijze uitvoert.

 • Vooral offline!

  Het zomerprogramma is grotendeels offline, zodat je het gemakkelijk van af jouw locatie kunt uitvoeren. Na het eten even in de tuin, op de camping of waar het jou maar uitkomt.

 • Groep met gelijkgestemden

  In een besloten fb groep kun je je vragen stellen, ervaringen delen en verbinden met gelijkgestemden.

 • Investering

  € 77,- incl. BTW, dus voor minder dan € 10 per week geef je jezelf een fijn cadeau!

En verder...

 • sta ik voor je klaar. Ik beantwoord al jouw vragen en ben een klankbord voor de dingen die je tijdens de opdrachten tegen komt.
 • krijg je een aantal verrassingen per post die jouw begeleiden op deze reis naar jezelf
 • ontvang je aan het eind een overzicht van de betekenissen van alle kleuren zodat je het er gemakkelijk nog even bijpakt.